Gdje kupiti?

O nama

Od samog osnutka 1989. godine firma Hongoldonia d.o.o. je primarno fokusirana na jedan cilj, pružiti tržištu kvalitetne i pouzdane proizvode, te takvim pristupom pridonijeti razvoju naše zajednice.

Entuzijazam i kreativnost dio su naše svakodnevice, a težnja za dostignućem novih izazova pokretačka je energija koja nas vodi prema novim projektima.
Potpisivanjem ugovora o distribuciji 2004. godine firma Hongoldonia d.o.o. je postala dio globalne distributivne mreže japanske firme HONDA MOTOR Co. Ltd. koja svoju proizvodnju organizira diljem svijeta, proizvodeći uređaje koji svojom inovativnošću, funkcionalnošću i kvalitetom zauzimaju vodeće mjesto u mnogim aspektima ljudskog života.

Danas Hongoldonia d.o.o., kao generalni uvoznik i distributer HONDA Power Equipment u Republici Hrvatskoj, broji desetak zaposlenih, ima sjedište, veleprodaju i tehnički podršku u Osijeku, te ured u Zagrebu.

Cilj Honde je svima osigurati zadovoljstvo kroz naš posao - onima koji kupuju Honda proizvode, onima koji prodaju Honda proizvode i onima koji stvaraju Honda proizvode.
Uzevši to u obzir glavna odgovornost Honde je ona prema ljudima.

Okupili smo nekolicinu istomišljenika te razvili mrežu Honda ovlaštenih trgovina i servisa koji se brinu o plasmanu i servisu Honda uređaja na području Republike Hrvatske.

Naš visoko motivirani tim spremno ulazi u dvanaestu godinu distribucije, a Vas pozivamo da zakoračite u svijet Honda proizvoda, isprobate ih i osjetite razliku.

Jure Ždero, osnivač i direktor

Pošaljite upit

Zaštita
Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.