Gdje kupiti?

Novosti

Dana 18.01.2018. održan je servisni trening, a 02.02.2018. školovanje za prodajno osoblje našeg novog ugovornog partnera, ovlaštenog Honda PE trgovca i sesrvisera, firme Comet d.o.o. Novi Marof. Od sada Honda PE možete naći u njihovim trgovinama u Bjelovaru, Koprivnici, Ludbregu i Novom Marofu."

Firma Hongoldonia d.o.o. je izlagala novitete iz Honda PE, Oleo Mac, Gianni Ferrari i Negri programa u sklopu Međunarodne vrtne izložbe FloraArt koja se održala od 08.-14.05.2017. godine na prostoru jezera Bundek u Zagrebu.

U Italiji, dana 12.4.2017, održan je trening Gianni Ferrari uređaja. Fokus je bio na radu višenamjenskog uređaja Turboloader H440 za koji je dostupno čak 30 priključaka. Pogledajte fotogaleriju stroja u radu.

Proljetni sajam u Bjelovaru održan je 31.03.  -02.04.2017. godine. Događaj smo iskoristili za sastanak s našim ugovorenim partnerima.

Prvi amfibijski stroj Truxor prodan je Parku prirode Kopački rit, gdje je održana prezentacija

Osječka Hongoldonia, distributer poljoprivredne i komunalne mehanizacije iz programa Honda i Gianni Ferrari, započela je zanimljivu suradnju s još jednim brendom čija je intencija - briga o okolišu.
Jučer je naime na prijamnom centru Kopačkog rita održana prezentacija amfibijskog stroja Truxor. Riječ je o uređaju za održavanje i uređivanje vodenih površina s cijelim nizom lako sklopivih alata.

Honda čistači snijega vodeće su ime u klasi zbog svoje visoke kvalitete izvedbe i jednostavne primjene. To je ujedno i razlog zašto su ljudi u regijama gdje pada snijeg tako privrženi svojim Honda čistačima snijega. Ključ njihove kvalitetne izvedbe je Honda 4-taktni motor, koji se jednostavno pokreće u hladnim klimatskim uvjetima. Na raspolaganju je veliki izbor modela, uključujući jedinice s elektro kontrolom, hidrostatskim prijenosom i drugim inovacijama Honda tehnologije.Čistač snijega tehnički je opremljen i lako čisti vlažni snijeg. Na taj se način najveće gomile snijega u kratkom vremenu brzo uklone.

Poduzeće Hongoldonia d.o.o. je bilo izlagač na sajmu EKOTEHNO koji se održavao 16. - 18.09.2015. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Uz uređaje iz Honda PE i Oleo Mac asortimana ovom prilikom su po prvi put predstavljeni profesionalni Gianni Ferrari uređaji. Poduzeće Hongoldonia d.o.o. je uvoznik i ekskluzivni Gianni Ferrari predstavnik u Republici Hrvatskoj.

Dana 11.09.2015. godine u Vrbovcu je održan trening ovlaštenih Honda PE servisera. Uz pomoć predavača iz European Engine Center (EEC) iz Belgije održan je trening za tehničare višeg stupnja znanja. Treningu je nazočilo 46 polaznika kojima su uručeni certifikati o pohađanju Honda servisnog treninga na temu GP, GX i GXR motora.

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.