Gdje kupiti?

Negri - garden equipment

prozračivači, sječkalice za grane i usisavači lišća

Negri

NEGRI S.r.l. sa svojom proizvodnjom započinje još davne 1991. godine u okolici talijanskog grada Mantova, smješten u  srcu ravnice koja je dobila ime po rijeci Po. Obzirom na značajnu prisutnost djelatnosti poljoprivrede  na tom području NEGRI S.r.l. je u svom rastu i razvoju svoj potencijal usmjerio upravo na potrebe poljoprivrede. Stoga su proizvodi brenda NEGRI prije svega proizvodi koji služe pri uređenju okoliša kako rezidencijalnog tako i poljoprivrednog sektora. Tijekom dugogodišnjeg rada razvijeno je i nekoliko ekskluzivnih patenata, između ostalog sustav istovremenog sjeckanja noževa i čekića kod sječkalica za grane.

Kvaliteta i povoljne cijene prepoznate su i izvan granica doline rijeke Po pa se brend NEGRI svojim proizvodima širi i na međunarodnoj razini.

 

 PROZRAČIVAČI TRAVNJAKA

čijim se korištenjem dobiva lijep i njegovan travnjak. Prozračivanje travnjaka provodi se strojevima za prozračivanje i to prije gnojidbe ili navodnjavanja da bi se uravnotežili učinci gaženja i valjanja travnjaka. Dostupni su u tri različita modela obzirom na dimenziju-širinu zahvata i to model S35, S45 i S60 u kombinaciji s različitim vrstama motora.

Svi su modeli opremljeni motorom s unutarnjim izgaranjem; sa pokretnim noževima koji su pogodni za uklanjanje ostataka i manja prodiranja u tlo i sa fiksnim noževima koji su prikladniji za uklanjanje korijena i dublja prodiranja u tlo. Svi modeli dolaze u kompletu sa košarom za prikupljanje uklonjenog dijela travnate površine.SJEČKALICE ZA GRANE I USISAVAČI LIŠĆA

svoju primjenu nalaze u hortikulturi, voćarstvu, vinogradarstvu, maslinarstvu, šumarstvu i komunalnoj djelatnosti. Jednostavni za upotrebu, svojom učinkovitošću doprinose u čišćenju i održavanju okoliša. Opremljeni su snažnim električnim, benzinskim ili dizel motorima. Model R70 koristi se za usitnjavanje grana, lišća i ostalog što proizlazi od održavanja malih zelenih površina. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 50mm, proizvodnja do 3m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa električnim i benzinskim motorima.


Model R95 koristi se za usitnjavanje grana, lišća i ostalog što proizlazi od održavanja malih zelenih površina. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 70mm, proizvodnja do 4m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa električnim trofaznim motorom, benzinski ili kao priključak za traktor 15 KS.


Model R130 koristi se za usitnjavanje grana, lišća i ostalog što proizlazi od održavanja malih zelenih površina. Maksimalni promjer materijala koji se usitranja je 65mm, proizvodnja od 3 do 4m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa električnim monofaznim i trofaznim motorom, s benzinskim motorom te sa mogućnošću priključka na motokultivator (7 KS) ili traktor 15 KS.


Model R185 može se koristiti kako za privatne potrebe, tako i u profesionalne svrhe. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 90mm, proizvodnja od 5 do 6m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa benzinskim motorom ili kao priključak na traktor (13 KS) u varijanti s hidrauličnim valjkom i bez njega.


Model R225 je kompaktni profesionalni stroj sa inovativnim sistemom rezidbe koji omogućuje usitnjavanje bilo koje vrste biljnog otpada, pa čak i onog žilavog i tvrdog kao što je npr. drveće palme, primorskog bora, lipe itd. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 90mm, proizvodnja 7m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa električnim trofaznim motorom, s benzinskim motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 15 KS u varijanti s kotačima ili gusjenicama.


Model R240 je profesionalni stroj sa inovativnim sistemom rezidbe koji omogućuje usitnjavanje bilo koje vrste biljnog otpada, pa čak i onog žilavog i tvrdog kao što je npr. drveće palme, primorskog bora, lipe itd. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 90mm, proizvodnja 8,5m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa električnim trofaznim motorom, s benzinskim motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 15 KS u varijanti s kotačima ili gusjenicama.


Model R255 je stroj srednje veličine koji je zbog svojih izuzetnih tehničkih karakteristika i visoke stope produktivnosti prilagođen korištenju u profesionalne svrhe. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 100mm, proizvodnja 10m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli s benzinskim ili dizel motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 15 KS u varijanti s ANTISTRESS dodatkom i bez njega.


Model R280 je stroj srednje veličine koji je zbog svojih izuzetnih tehničkih karakteristika i visoke stope produktivnosti prilagođen korištenju u profesionalne svrhe. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 150mm, proizvodnja od 13 do 18m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli s dizel motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 35 KS u varijanti s kotačima ili gusjenicama.


Model R330 je stroj za usitnjavanje srednje velike veličine koji je ciljano proizveden kako bi se koristio u profesionalne svrhe. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 150mm, proizvodnja od 13 do 18m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli s dizel motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 40 KS u varijanti s kotačima ili gusjenicama, s ANTISTRESS dodatkom i bez njega.


Model R340 je stroj za usitnjavanje velike veličine koji se isključivo koristi u profesionalne svrhe. Maksimalni promjer materijala koji se usitnjava je 180mm, proizvodnja od 25 do 30m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli s dizel motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 60 KS.


Model R500 je najveći model stroja za usitnjavanje i u mogućnosti je usitniti biljni otpad bilo koje vrste. Maksimalni promjer materijala za usitnjavanje je 180mm, proizvodnja od 25 do 40m3/h kompost materijala. Raspoloživi su modeli sa električnim motorom, s benzinskim motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 100 KS u varijanti s kotačima ili gusjenicama.Drobilice za velike grane C14 pogodne su za usitnjavanje grana dobivenih prilikom obrezivanja drveća velikih dimenzija uslijed održavanja stoga su pogodne za primjenu u šumarstvu i u komunalnoj djelatnosti. Maksimalni promjer 140mm, proizvodnja 2,2 t/h. Raspoloživi su modeli s dizel motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 30KS u varijanti s ANTISTRESS dodatkom i bez njega.


Drobilice za velike grane C19 pogodne su za usitnjavanje grana dobivenih prilikom obrezivanja drveća velikih dimenzija uslijed održavanja stoga su pogodne za primjenu u šumarstvu i u komunalnoj djelatnosti. Maksimalni promjer 190mm, proizvodnja 3,5 t/h. Raspoloživi su modeli s dizel motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 30KS.


TORNADO je kompaktan stroj za usisavanje lišća sa izuzetno velikom snagom te je stoga pogodan za čišćenje velikih javnih površina kao npr. gradskih parkova, sportskih igrališta. Raspoloživi su modeli s benzinskim motorom te sa mogućnošću priključka na traktor 13 KS u varijanti s kotačaima, prikolicom ili prenosivi. 

Firma Hongoldonia d.o.o. kao zastupnik za Republiku Hrvatsku osigurava kvalitetno održavanje strojeva u jamstvenom roku i izvan jamstvenog roka uz originalne rezervne dijelove, čime se osigurava kvaliteta i dugotrajnost stroja.

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.