Gdje kupiti?

Motori

U čitavom nizu primjena Honda motori su dokazali svoju pouzdanost i kvalitetu. Zbog toga se ti motori nude na tržištu za razne primjene u građevinarstvu, poljodjelstvu, vrtlarstvu i industriji.

Motori

HONDA motori

su pouzdani četverotaktni motori za višenamjensku profesionalnu upotrebu. U čitavom nizu primjena HONDA motori su dokazali svoju pouzdanost i kvalitetu. Zbog toga se ti motori nude na tržištu za razne primjene u građevinarstvu, poljodjelstvu, vrtlarstvu i industriji. Zbog izuzetne kvalitete HONDA motora iznimno je porasao zahtjev za njima te se oni danas proizvode u preko 109 tvornica u 29 država. Ukupno HONDA proizvodi 36 različitih modela s preko 400 varijacija. HONDA motori odražavaju politiku tvrtke koja poštuje standarde kvalitete i zaštitu okoliša.
Prepoznatljiva i tehnički dorađena proizvodnja motora pojam je kvalitete i pouzdanosti. Naši motori izrađeni u OHV i OHC tehnologiji predstavljaju odličan izbor u svakoj primjeni.
OHV tehnologija odlikuje se posebnim pozicioniranjem ventila centralno iznad kompresione komore čime se smanjuje radni hod ventila kod usisa i ispuha. Zbog toga takvi motori troše manje goriva, lakše se pokreću i bitno olakšavaju održavanj.
Motori HONDA GX linije predstavljaju glavnu upotrebu OHC tehnologije zbog čega su oni posebno dugovječni. Radilica je izrađena od visokougljičnog čelika i uležištena obostrano kugličnim ležajevima.
Motori su usklađeni s propisima CARB2 i EPA sa stanovišta emisije štetnih tvari i stakleničkih plinova i EU smjernicama za zaštitu buke i vibracije. Proizvode se u rasponu snaga od 1-24 KS u jedno- i dvocilindričnoj izvedbi. OHC tehnologija je daljnji iskorak u konstrukciji motora. Primjenom uniblok cilindra, pozicioniranjem bregaste osovine iznad kompresione komore omogućen je još ravnomjerniji i učinkovitiji rad motora. Uz to zupčasti remen koji povezuje bregastu osovinu s radilicom uranja u ulje u spremniku čime se dodatno hladi i podmazuje smanjujući buku i vibracije.

Informacije o Honda motorima dostupne na upit.

Pošaljite upit

Zaštita
Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.