Gdje kupiti?

Kosilice

Za Hondu je uvijek najznačajnije stvaranje korisnih inovacija koje čuvaju okoliš, koji su nevjerojatno pouzdani i čije korištenje je zadovoljstvo. Za Vas je stvaranje vrta Vaših snova.

Kosilice

Strastveni ste prema svom travnjaku?

U Hondi to isto osjećamo prema našim kosilicama za travu. Izniman stroj, kvalitetan motor, odličan sustav rezanja... Honda sve to nudi na svojim kosilicama. Honda svjetski priznata kosilica s laganim startom, tihim pouzdanim, četverotaktnim motorom niske razine emisije ispušnih plinova. Lagane OHC/GCV serije motora pružaju i više nego dovoljno snage za kućnu upotrebu. Kosilice s legendarnom OHC/GXV serijom motora predstavljaju veće i otpornije kosilice pomoću kojih ćete proći kroz vaš travnjak u kratkom vremenu. Svaka Honda kosilica dizajnirana je kako bi vaš vrt lakše održavali i uživali pri košnji. Sve Honda benzinske kosilice za travu su opremljene sa četverotaktnim Honda motorima. Posebnost Honda kosilice nije samo u njenom četverotaktnom motoru. Sve komponente, od prvog do zadnjeg vijka, ovise jedna o drugoj i ispunjavaju uvjete vrhunske kvalitete. Prednosti za korisnika jasno su izražene - sinergija između motora i kosilice daje najbolju reznu sliku, a dizajn kosilica garantira najveću moguću komfornost prilikom košenja i prvoklasnu izvedbu.

Kosilice

Savjeti

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.