Gdje kupiti?

Agregati

Siguran izvor visoke kvalitete i pouzdane snage.

Agregati

Naš asortiman agregata

Pokretani 4-taktnim motorom našeg poznatog komercijalnog GX asortimana, inovativni Honda agregati dizajnirani su da budu siguran izvor visoke kvalitete i pouzdane snage. Razvijeni kako bi se nosili s najtežim uvjetima okoline i za najzahtjevniju profesionalnu primjenu oni izvršavaju svoje zadatke s ohrabrujućom lakoćom i učinkovitošću. Moćni, praktični i lako prenosivi, karakteristike su zbog kojih Honda agregati nemaju dostojnog suparnika.

Primjena u kućanstvu

Honda agregati osiguravaju energiju visoke kvalitete Vašim kućanskim aparatima. Svi kućanski aparati, za razliku od robusne profesionalne opreme, vrlo su osjetljivi na kvalitetu električne energije. Iz tog razloga Honda je razvila agregate visoke tehnologije koji proizvode napon dobre kvalitete i iznimno stabilne frekvencije. Time se Vašoj opremi omogućava postizanje maksimalne učinkovitosti i osigurava dugotrajnost aparata. Preporučeni proizvodi: Prijenosni agregati.

Polu-profesionalna primjena

Kada Vam treba samo električna energija i pouzdan proizvod. Tipična primjena Honda agregata je za pokretanje robusne industrijske opreme, a također i za iznimne situacije u kojima je pouzdanost prioritet. Preporučeni proizvodi: Agregati za dugotrajni rad.

Profesionalna primjena

Za one koji trebaju najbolje od najboljeg. S Honda agregatom, pokretanim našim pouzdanim motorima poznatim širom svijeta možete očekivati kvalitetan proizvod. S agregatima kvalitetu električne energije je teško odrediti: samo priključite svoj električni uređaj i on radi. Profesionalci ne samo da trebaju jak i izdržljiv agregat, nego i sigurnost da će svaki aparat koji se priključi raditi maksimalnom učinkovitošću ne gubeći snagu. Dugoročno gledano, korištenje električne energije loše kvalitete oštetiti će i skratiti životni vijek Vašeg aparata. Preporučeni proizvodi: Agregati za dugotrajan rad visoke učinkovitosti, Agregati visoke tehnologije za dugotrajan rad, Agregati visoke tehnologije za lako premještanje.

Agregati

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.