Gdje kupiti?

Čistači snijega

Najprodavaniji čistači snijega dorasli svakoj zimskoj (ne)prilici.

Čistači snijega

Honda - pouzdano najbolja pri čišćenju snijega

Honda čistači snijega vodeće su ime u klasi zbog svoje visoke kvalitete izvedbe i jednostavne primjene. To je ujedno i razlog zašto su ljudi u regijama gdje pada snijeg tako privrženi svojim Honda čistačima snijega. Ključ njihove kvalitetne izvedbe je Honda 4-taktni motor, koji se jednostavno pokreće u hladnim klimatskim uvjetima. Na raspolaganju je veliki izbor modela, uključujući jedinice s elektro kontrolom, hidrostatskim prijenosom i drugim inovacijama Honda tehnologije.Čistač snijega tehnički je opremljen i lako čisti vlažni snijeg. Na taj se način najveće gomile snijega u kratkom vremenu brzo uklone.
Snažno svjetlo omogućava da se čistač može i po noći koristiti.

HS970 Honda čistač snijega

Nije slučajnost da su Honda HS 970 najprodavaniji čistači snijega. Mogu se također koristiti i u profesionalne svrhe i u privatne svrhe. Sjaje u svojoj iznimnoj snazi i širini. Radnom širinom od 71 cm uspijevaju i do 50 t snijega izbaci u satu. Pomoću hibridnog pogona se regulira brzina kretanja i brzina rada čistača snijega. Snažni i električno pokretni usmjerivač za izbacivanje izbacuje ogromne količine snijega, bez obzira da li se radi o suhom ili vlažnom snijegu. Preko snažnog startera mogu se Honda čistači pokrenuti i na ekstremnim temp. i do -25°C. Gusjenica sa čvrstim gumenim profilom od mekog specijalnog materijala za sigurno kretanje i vođenje na neravnim površinama i ekstremnim uvjetima. Elektrostarter je jednostavno i lako startanje s programskim ključem. Upravljač - preko lakog isključivanja sigurnosnog kvačila spriječava daljni pogon kotača/gusjenice kao i rotaciju usitnjivača snijega na veći stupanj. Motor prilikom toga i dalje radi.

Čistači snijega

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.